Virtualūs seminarai: nesėkmės baimė

Dažnai tėveliai kreipiasi pastebėję, kad jų sportuojantys vaikai ar jaunuoliai labai pergyvena priešš artėjančias svarbias varžybas, atranką ar kokį kitą įvykį. Kartais pokalbis pasisuka apie prieššvaržybinį nerimą, o kartais kalbame platesne tema - apie nesėkmės baimę. 

Tai paskatino įgyvendinti seną sumanymą - paruoššti virtualų seminarą tėveliams apie vaikų patiriamą nesėkmės baimę sporte. Visus norinčius kviečiu registruotis, užpildant registracijos formą.

Pagrindinis seminaro turinys – trys vaizdo įraššai:

  • Nesėkmės baimė sporte - kas tai? (trukmė 40 min.)

  • Nesėkmės baimė ir tėvų vertybės bei jų atspindžiai elgesyje (trukmė 50 min.)

  • Nesėkmės baimė ir vaikų pasitikėjimo savimi stiprinimas (trukmė 50 min.)

Tiesa, seminaras mokamas (kaina 40,- eur), o norint prisiregistruoti būtinai reikės google paskyros, nes visą seminaro medžiagą sukėliau į Google Classroom platformą. Planuoju seminarą palikti ilgam laikui ir, jei skaitote ššį įraššą, vadinasi jis vis dar yra pasiekiamas. Bet, jei kiltų abejonių, visuomet priešš registruojantis galite susisiekti tiesiogiai su manimi (el. paššto adresą rasite Kontaktų skiltyje arba registracijos formoje).

Kadangi tai – pirmasis bandymas, tikėtina, kad ne viskas pavyko itin sklandžiai. Pavyzdžiui, pastebėjau, kad google labai suprastino vaizdo įrašų kokybę, todėl juos geriausia žiūrėti mažu formatu. Visgi manau, jog turiniui tai nepakenkė. Lauksiu Jūsų atsiliepimų ir pastebėjimų, kad galėčiau seminarą pagerinti. O galbūt norite seminarų kitomis temomis – būtinai pasidalinkite!